2015 Oyunları

Media Markt

2015 Oyunları. 2015 üst seviye oyunlarda gerçek güçlerini göstermeye başlayan PS4 ve Xbox One için büyük bir yıl oldu. Wild Hunt olduğunu görüyoruzCD Projekt yapımı Witcher 3 hatırlanacağı üzere kullanıcıların oylarıyla belirlenen bir diğer oyun organizasyonu Global Gaming Awardsda da açık ara yılın oyunu seçilmişti.

New Super Mario Forever 2015 Oyunlar Oyun
New Super Mario Forever 2015 Oyunlar Oyun

Wild Hunt olduğunu görüyoruzCD Projekt yapımı Witcher 3 hatırlanacağı üzere kullanıcıların oylarıyla belirlenen bir diğer oyun organizasyonu Global Gaming Awardsda da açık ara yılın oyunu seçilmişti. 2015 yılının sonuna geldik ve tabii ki bu yılın en iyi oyunlarını belirlemek boynumuzun borcu. Kız oyunları araba oyunları başta olmak 6 farklı kategori ve 10 dan fazla etiketle istediğiniz tarz oyunu kolayca oynayabilirsiniz.

Ateş ve su Minecraft ve Anahtar topla gibi en çok oynanan oyunlardan başlayarak sizde eğlenceye katılın.

Ücretsiz oyun koleksiyonumuza hoş geldinSpor oyunlarından bulmaca oyunlarına kadar istediğin her oyunu deneyebilirsin. Fakat az sonra göreceğiniz listede de farkedeceğiniz gibi bir sıralama yok. 2015 yılının ödüllerine baktığımızda en iyi oyunun sürpriz olmayan bir şekilde The Witcher 3. Electronic Arts tarafından geliştirilen oyunda Frostbite 3 oyun motoru kullanılmış.