Arzum 4094

Media Markt

Arzum 4094. İtalyan tasarımı ve yüksek performansı buluşturan. Mağazadan Teslimat ile şimdi sipariş verin bugün en yakın mağazadan teslim alın.

Fakir Intra Toz Torbasiz Elektrikli Supurge Mor 2021 Mor
Fakir Intra Toz Torbasiz Elektrikli Supurge Mor 2021 Mor

Toz Torbasız Elektrikli Süpürge. Mağazadan Teslimat ile şimdi sipariş verin bugün en yakın mağazadan teslim alın. Arzum AR4094 Olimpia Control Cyclone Elektrikli Süpürge incelemesi yorumlar özellikleri fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın.

İtalyan tasarımı ve yüksek performansı buluşturan.

Arzum Olimpia has received the Design and Ease of Use Award at the Plus X Award which is considered one of the most reputable awards in the world 2019 IF Design Award and the Good Design Award from DesignTurkey which is one of the most important design awards in Turkey. Arzum güvencesi ile hemen al. Arzum AR4094 Olimpia Control Cyclone 899 W Toz Torbasız Süpürge Ürün Özellikleri Motor Gücü W899 W Toz Hazne Kapasitesi22 Lt Filtreleme SistemiHEPA 13 Turbo Başlık. Arzum yılda 3 milyonu aşan satış gerçekleştirmesinin yanı sıra dünyanın 35e yakın ülkesinde 10 milyon eve ulaşırken 2019 yılında dünyaca bilinen marka Ducati ile erkek bakım ürünleri kategorisinde sektörde fark yaratacak yeni güçlü bir birlikteliğe imza attı.